Новото попълнение на Ювентус Емре Джан довери пред репортери след победата над сборния отбор на МЛС след дузпи, че не го касае с какви спекулации и играчи е свързван Ювентус, а е концентриран само върху изявите на отбора на терена.

Германският полузащитник подписа с торинския клуб след свободен трансфер през това лято, като допреди това той играеше за Ливърпул.

Ювентус надви сборния отбор на САЩ след дузпи.

„Това бе просто приятелски мач, но отборът искаше да спечели срещата. Всичко го усещахме това по време на мача. Играхме добре срещу много добър отбор и на един невероятен стадион. Атмосферата бе супер, а и ми хареса как играхме”, сподели Джан пред медиите.

„Ние сме фокусиране само върху представянето ни на терена и искаме да се подобряваме, колкото се може повече. Трябва да даваме най-доброто от себе си. Въобще не знам и, ако трябва да бъда честен с вас, не ме интересува какви спекулации витаят около Ювентус. Сега трябва да тренираме”, завърши Джан след въпрос за трансферите на Леонардо Бонучи в Юве и отиването на Матиа Калдара и Гонсало Игуаин в Милан.