Треньорът на Ювентус - Маурицио Сари отново се изказа много ласкаво за звездата на тима Кристиано Роналдо и го защити, оправдавайки головата му суша напоследък

 Той говори преди мача със Сасуоло днес, като отказа да даде категоричен отговор дали европейският шампион ще започне от първата минута. Наставникът обаче заяви, че той е невероятен футболист, който се различава от всички други.

"Кристиано е страхотен ресурс за нашия отбор. Той има издръжливост, но може би в момента му липсва малко острота, което е нормално. Разполагам с трима нападатели с огромен потенциал, така че винаги очаквам много от тях. Кристиано тренира добре, отчасти с отбора и отчасти самостоятелно, но той е готов за игра. Всички големи нападатели се изнервят, когато не бележат голове, но това е полезно. Вижте, очевидно е, че Роналдо не е като останалите футболисти, без значение какво е редно да се каже. Не всички играчи са еднакви. Ако някой не приема ситуацията, това ще е проблем за него, а не за отбора. Но аз в момента не виждам такъв проблем. Всичко е ясно и точно", сподели Сари.