Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон побесня от последния резултат на тима си. Не става въпрос за загубата на "старата госпожа" от Торино през уикенда, а за загубата на неговия личен тим - третодивизионния Карарезе. 

Италианският национал стана собственик на клуба, в който е започнал кариерата си, през 2012 г. Но след загубата му от Спал с 1:2, нервите му не издържали. Той пратил всички в състава на извънреден лагер, за да тренират през цялото време. 

Играчите на Карарезе ще са на лагер, без достъп до никакви външни изкушения, чак до събота, когато е следващият им мач с Чита ди Понтедера. Заради поражението си, те са само на точка от зоната за плейаутите в трета дивизия. 

"Надявам се по този начин отборът, треньорът и спортно-техническото ръководство да намерят начин за подобряване на резултатите до края на сезона, за да не заличат всичко положително, което направиха досега."

"Не искам да си мислите, че намесата ми в Карарезе е за да си вдигам по някакъв начин репутацията. Напротив, аз винаги съм дълбоко свързан със случващото се и искам да помагам по всякакъв начин", сподели Буфон.