Верона и Ювентус завършиха 2:2 в мач от последния кръг на Серия А. За "старата госпожа" се разписаха Перейра и Йоренте, а за домакините точни бяха Лука Тони и Хуан Гомес.

Ювентус откри резултата в 42-ата минута с попадение на Роберто Перейра, който с отличен удар не остави шансове на Рафаел.

Домакините от Верона се върнаха в мача само 3 минути след почивката. Лука Тони се разписа във вратата на Буфон. Нападателят на веронци отпразнува своя 38-ми рожден ден само преди 4 дни, а с 22-те си попадения е на път да стане и голмайстор на Серия А. 

В 57-ата минута Симоне Падоин намери добре Фернандо Йоренте и той отново даде преднина на "старата госпожа". Осем минути по-късно Хуан Гомес от Верона пробва да реализира по подобие на Божия гол на Марадона, но не сполучи.

Карлос Тевес си позволи аристократично да пропусне и дузпа в 88-ата минута като беше обезсърчен от Рафаел. Симоне Пепе получи директен червен картон в 90-ата минута.

В крайна сметка домакините стигнаха до равенството в последните мигове на мача, след като Гомес не остави шансове на стража на Юве и направи резултата 2:2

Така Ювентус е шампион и завършва сезона с актив от  87 точки и първа позиция. Верона са на 12-ото място с 46 точки.