Ювентус джуниър камп ще се проведе от 25 до 29 юни на стадион "Берое" в Стара Загора. Той се организира от официалния фенклуб на Юве в България и Детска футболна академия Комета. В лицензирания лагер ще участват изявени треньори на Ювентус.

Участниците ще получат пълна екипировка и подаръци, ще учат италиански и английски език. Таксата е между 700 и 900 лева, в зависимост от настаняването. Домакин на лицензирания лагер е кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

"Никога не съм крил, че съм голям фен на Ювентус и това беше причината фенклубът да избере Стара Загора за провеждането на кампа, заедно ще направим едно хубаво изживяване за децата и треньорите на Барео, които ще имат достъп до обучението. Инициативата е много полезна не само за Стара Загора, но и за България", коментира кметът Живко Тодоров.

"На 25 юни Стара Загора става "черно-бяла", заради Ювентус. Това е формат, който е световен, лицензиран от торинския клуб", поясни Костадин Крантев, представител на фенклуба на Ювентус в България и на Детска футболна академия Комета.

Всички въпроси около участието и записването на деца могат да се изпращат на електронна поща bulgaria@juventus-academy.com и телефон 0898 340 503, 0888 477 740.