Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри потвърди, че Пауло Дибала и Аарън Рамзи са под въпрос за утрешния мач срещу Лацио на Маурицио Сари. Това е първата среща на Сари се среща с "бианконерите" след уволнението му през 2020г.

Пауло Дибала се завърна от националния отбор с лека контузия в прасеца, която може да го принуди да не играе срещу „бианкочелестите“ утре.

„Дибала ще тренира за първи път от една седмица днес. Той иска да бъде на разположение, но трябва да видим“, каза Алегри на пресконференция.

Според информациите в Италия, аржентинецът би трябвало да е на разположение, но е малко вероятно да започне като титуляр.


От друга страна, Аарън Рамзи може да не е на разположение изобщо, тъй като вчера получи нова контузия.

„Трябва да видя състоянието му. Вчера той имаше проблем и ще видим дали може да бъде на разположение утре. Имаше не един проблем с контузии. Той се върна към тренировките миналата седмица и игра с националния отбор. Днес ще видя дали може да пътува до Рим“, заяви специалистът от Ливорно.

„И двата тима са близо до класиране в Шампионска лига, това е труден мач. Играят двата отбора с най-много трофеи в последните години. Сари ги е организирал страхотно. Той има технични играчи като Милинкович-Савич, Педро и Луис Алберто. Те са организирани, така че ще трябва да изиграем добър мач и да се защитаваме добре“, завърши Алегри.