Според наставника на Ювентус Масимилиано Алегри двубоят срещу Наполи не е толкова решаващ в битката за титлата. “Бианконерите” са в серия от осем поредни победи в първенството, като в тези срещи нямат допуснат гол. Те изостават на седем точки от лидера Наполи.

“Това няма да е решителен мач, но ще е много важен за тях. Наполи е фаворит за титлата. Те имат 44 точки и са допуснали само една загуба. Лучано Спалети е толкова добър. Той е най-добрият по отношение на това да преподава футбол”, коментира Алегри.

Треньорът заяви, че няма да подготвя нещо специално за опазването на Хвича Кварацхелия:

“Все още не сме подготвяли нищо, трябва да оправим две или три неща. Ще бъде хубав мач утре, хубава вечер за футбол пред пълен стадион, но няма да бъде решаващ за сезона. Мачът е по-важен за тях, отколкото за нас. Излизаме срещу най-добрия отбор в първенството”.

“Отборът е в добро състояние, тъй като имахме възможност да тренираме три дни. Киеза се чувства много по-добре. Той ще започне на пейката, но може да направи разликата”, допълни Алегри. Той разкри, че Хуан Куадрадо ще поднови тренировки с отбора следващата седмица. Душан Влахович и Пол Погба вчера тренираха с групата, но още не са готови за игра. Леонардо Бонучи, Матиа Де Шилио и Кайо Жорже също пропускат мача с Наполи.