Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, призова футболистите му да се отърсят от лошата си форма напоследък и да покажат друго лице в предстоящото домакинство на отбора на Аталанта. Той изрази и разочарованието си от негативните резултати напоследък - едва пет спечелени точки в шест мача.

„Не се притеснявам. Ако не друго, съм разочарован, защото не взехме много точки през февруари. Дори срещу Наполи показахме някои положителни неща, но в крайна сметка се прибрахме без нищо. Трябва да променим тази тенденция. Остават ни 11 мача в първенството, плюс два, надявам се три, за Купата на Италия. Ние продължаваме борбата за постигане на нашите цели и сега цялата ни енергия трябва да бъде съсредоточена върху тях“, заяви Алегри.

„Утре (б.р. - днес) няма да бъде решаващ мач, но все пак е важен. Сега точките започват да ни трябват малко повече, защото Аталанта също се бори за класиране в челната четворка. Трябва да разчетем фазите на играта по правилния начин и да се подобрим, когато се защитаваме, защото напоследък допуснахме твърде много голове“, допълни италианският специалист.