Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, говори след загубата от СПАЛ в 32-ия кръг на Серия А. Поражението не позволи на "бианконерите" да си осигурят официално титлата в първенството. Това би станало още в този кръг, но само при загуба на Наполи от Киево.

"Играчите ми се справиха добре. Играха младите с голям авторитет. Гоци направи силен мач, дори и след като Бардзали напусна терена. Кастанос, Николуси и Мавидиди също се справиха на добро ниво", заяви Алегри.

"Съжалявам за загубата, но беше мач, който по-скоро трябваше да завърши наравно, а не със загуба. Липсата на опит повлия.", добави той.

"Дибала е играч, който играе все по-добре с всеки мач. Във форма, днес се бори много. Показа хубави неща. Когато си в голям клуб, непрекъснато трябва да се бориш за мястото си в него. Играта му е добър знак за вторник (реванша от Шампионска лига с Аякс - б.р.)", каза още Алегри.

"Извадих Кийн, защото е млад. Все още трябва да се калява. През втората част атакуваше много по-малко вратата на съперника и дойде моментът да го сменя", завърши специалистът. 

Няма да е днес - СПАЛ не пожела да направи Ювентус шампион