Антонио Касано потвърди, че Интер е способен да „бутне” Ювентус от върха в Италия и да прекрати доминацията на „бианконерите”на Ботуша, печелейки титлата. Касано съвсем наскоро е завършил курс за спортен директор пък в Италия.

Юве спечели осем от последните осем титли в Серия А, а сега води на Интер с точка преди старта на 13-ия рунд в шампионата. „Интер е моят фаворит. Те ми напомнят на Ювентус през първата година на Конте. Тогава бях в Милан и ние загубихме титлата от тях. Ако Юве загуби точки, а Интер продължи да ги притиска, Конте ще спечели титлата. Разбира се, че Ювентус е достатъчно готов да триумфира, след като разполагат с два отбора играчи. С просто око обаче може да се види, че тяхната голяма цел е трофеят в Шампионската лига, което може да спомогне на Интер за титлата”.

Бившият нападател на „нерадзурите” приключи с футбола през миналата година, а сега е завършил и курс за спортен директор. „Да, приключих сесиите. Най-хубавото е, че учих от Валтер Сабатини, който е един от най-добрите в професията. Има достатъчната компетенция и спокойствие, за да бъде идеалният спортен директор”, акцентира Фантантонио.