Италианският шампион Ювентус претърпя крах в Шампионската лига, след като бе отстранен от Олимпик Лион снощи. "Биаконерите" спечелиха срещата, но отпаднаха заради гола на французитe на чужд терен, след като бяха спечелили първата среща с 1:0. 

Gulliver/GettyImages
49 снимки

Медиите в Италия веднага написаха, че "биаконерите" вече се се свързали с Маурисио Почетино, който е гласен за земестник на Маурицио Сари. Експертът по трансфери Алфредо Педула твърди, че клубът със сигурност ще има нов наставник след отпаданаето на осминафиналите в турнира. Смята се, че Почетино е фаворит за поста, като вече отборът се е свързал със специалиста. 

"Старата госпожа" загуби Суперкупата на Италия от Лацио, както и финалът за Купата на страната от Наполи през изминалия сезон и само спечеленото Скудето едва ли ще спаси Сари от уволнение. 

"Sky Sport Italia" и "Gazzetta dello Sport" пък твърдят, че наставника на Лацио Симоне Индзаги също е гласен за треньорския пост в Юве, но едва ли италианецът ще напусне точно сега, след като класира "орлите" за участие в Шампионската лига.
Почетино е свободен агент, след като бе освободен от Тотнъм Хотспър.