Централният защитник на Ювентус Леонардо Бонучи е бил глобен от клуба заради изблика си срещу наставника Масимилиано Алегри, предават италианските медии.

Италианският национал влезе в остър диспут със своя треньор по време на успеха с 4:1 над Палермо в петък. Самият Алегри опита да неглижира случката, като не й обърна никакво внимание по време на пресконференцията след мача.

Алегри по бащински посъветва Пяца да се стегне

Изданието „Тутоспорт“ се позовава на свои отлично запознати източници, според които постъпката на Бонучи не се е харесал никак на шефовете. Те са решили да действат моментално и са наложили финансова санкция по силата на вътрешния правилник.

Алегри и Юве вече приели раздялата си за неизбежна?

От информацията става ясно също, че въпреки пререканията между Алегри и Бонучи няма лоши чувства. Всички в отбора вече са насочили своя фокус към първия осминафинален мач от Шампионската лига срещу Порто. Темата, която много повече вълнува Алегри в момента, е дали ще може да разполага с другите двама стожери в отбрана – Джорджо Киелини и Андреа Бардзали. И двамата ветерани имат проблеми с контузии, но се опитват да се приведат във форма за изключително отговорния двубой.