Ювентус ще глоби Душан Влахович със 70 000 евро за червения картон, който получи срещу Дженоа (0:0) в неделя, съобщава Gazzetta dello Sport. Нападателят получи два жълти картона за несъгласие със съдийските решения и затова беше изгонен в последния мач на „биаконерите“ от Серия А.

Треньорът Масимилиано Алегри каза след мача, че Влахович ще бъде глобен, а според Gazzetta сръбският национал ще плати 70 000 евро, което е 5% от месечната му брутна заплата. Влахович получи наказание от един мач, така че ще пропусне предстоящия мач срещу Лацио на Игор Тудор на „Стадио Олимпико“ в Рим след паузата за национални отбори.

Снимки: БГНЕС / BGNES
15 снимки

Бившият нападател на Фиорентина остана в Торино, така че няма да играе за националния отбор на Сърбия през мартенската пауза заради болки в гърба.

Влахович се присъедини към Ювентус за сумата от 80 милиона евро от Фиорентина през януари 2022-а година. Той е водещият голмайстор на „бианконерите“ този сезон с 15 гола в 27 мача във всички турнири. Договорът му на „Алианц Стейдиъм“ изтича през юни 2026-а година.