Ювентус не трябва да се нуждае от шамар, за да се събуди, предупреди треньорът на "бианконерите" Андреа Пирло след равенството 1: 1 с Верона. От началото на сезона тимът от Торино е спечелил само един мач от Серия А на терена - на старта срещу Сампдория с 3:0. Последваха равенства с Рома, Кротоне и Верона, а в двубоя с Наполи на Ювентус бе присъдена служебна победа с 3:0.
"Първото ни полувреме срещу Верона не беше достатъчно агресивно. Реагирахме добре, след като ни поведоха, но не трябва да се нуждаем от шамар, за да се събудим и да играем интензивно. Старахме се да избегнем високата им преса и това проработи по-добре през второто полувреме. 
 
Кулушевски започна на резервната скамейка, след като изигра седем мача поред. Той беше единственият вариант за промяна в атака по време на срещата и се радвам, че влезе и отбеляза. Не очаквахме Дибала да издържи всичките 90 минути на терена, защото не бе играл от три месеца", заяви треньорът.
 
Пирло коментира и визията си за атаката на Ювентус след завръщането на Кристиано Роналдо от карантината заради COVID-19.
 
"Роналдо може да играе заедно с Мората или Дибала. Оптималната позиция на Кристиано е леко вляво и да влиза навътре. Дибала и Кулушевски също могат да правят това.
 
Постовете на терена са взаимозаменяеми по време на игра, важното е да се движите в определени зони, за да създадете проблеми на защитата на съперника", каза още наставникът на "бианконерите".
 
Освен поредното равенство, притеснение има и около състоянието на Леонардо Бонучи, който бе сменен 15 минути преди края заради болки в бедрото. Той се присъедини към Джорджо Киелини в лазарета само няколко дни преди дербито с Барселона в Шампионска лига.