Най-скъпата покупка в историята на Манчестър Юнайтед Пол Погба е категоричен в намерението си да напусне. В средата на миналия месец се появи възможност той да отиде в Барселона, но мениджърът Жозе Моуриньо го спря, тъй като трансферният прозрец в Англия беше затворил и той нямаше как да намери негов заместник. 

Двамата с полузащитника са в тежък конфликт, който дори стигна до медиите. И явно вече са минали точката на пречупване, защото французинът е обявил категорично, че си тръгва през зимата. Макар да не е уточнил къде точно смята да ходи. 

Вероятността обаче да отиде при каталунците е малка, дори несъществуваща. Според информациите от Италия, неговият импресарио Мино Райола ще работи в насоката да му осигури завръщане в Ювентус, именно откъдето се завърна на "Олд Трафорд" за 105 млн. евро преди две години. 

Освен всичко, Погба бил заинтригуван от възможността да работи с велик играч като Кристиано Роналдо и затова планирал да се завърне на бял кон в Торино. Той все още поддържал приятелски отношения със старите си съотборници, така че сделката би била лесна за осъществяване.