Халфът на националния отбор на Франция Адриен Рабио, чийто договор с Ювентус изтича през лятото, заяви във вторник, че не е решил все още нищо за бъдещето си, предаде АФП. Той все пак уточни, че завръщане в Пари Сен Жермен би било "трудно" и не му е "приоритет".

"Около бъдещето ми няма нищо определено", каза Рабио на пресконференция в Клерфонтен. Останах в Ювентус миналата година, знаейки, че няма да играем в евротурнирите. Следващия сезон трябва да играем в Шампионската лига и на Световното клубно първенство. Това са неща, които мога да взема под внимание, но още нищо не съм решил. Ще видим в края на сезона", каза още Рабио.

"Не бързам с решението. Трябва добре да го обмисля, защото съм съм на определена възраст от моята кариера и трябва да направя правилния избор", добави халфът.

Запитан за евентуално завръщане в ПСЖ, където е играл шест сезона между 2012 и 2019, разделен и от период под наем в Тулуза, Рабио изглеждаше скептичен. "Откакто преминах в Ювентус, всяко лято се свързва името ми с ПСЖ. Това е ласкателно. Но е трудно, като знаем как приключихме. Разбира се, във футбола не бива да се затваря нито една врата, но това не ми е приоритет", каза още Адриен Рабио.

Френският национал, който има 42 мача за "петлите", напусна ПСЖ през юли 2019, за да премине в Ювентус, след като бе отстранен за повече от 6 месеца от ръководството на парижкия клуб заради нежеланието му да продължи договора си.