Много се говори тези дни за Кристиано Роналдо след елиминирането на Ювентус от Шампионска лига от Аякс. Беше изненада, че италианският отбор бе победен у дома от холандския отбор, още повече през този сезон с пристигането на португалската суперзвезда.

Няколко италиански медии уверяват, че Кристиано Роналдо няма да изпълни договора си с Ювентус.

„Gazzetta dello Sport“ изготви доклад, в който се посочва, че трансферът на Роналдо при „бианконерите“ ще бъде изплатен от стадиона на Ювентус за приблизително два сезона.

Стадионът на Ювентус има приходи в размер на 60,5 милиона евро през тази кампания. Той е увеличил постъпленията си с 40%.

Трансферът на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид в Ювентус бе на стойност 117 милиона евро.

До голяма степен именно заради трансфера на португалския футболист стадионът успява да запише подобни рекорди по приходи. Това е благодарение на увеличението на цените на билетите и сезонните карти.

Стадионът на Ювентус дори с най-много 41 507 зрители, е златна мина, благодарение на търговския център, ресторантите и музея, който клубът има. Без никакво съмнение съоръжението е една от забележителностите на град Торино, а приходите му нарастват още повече след пристигането на Кристиано Роналдо.