Отборът на Манчестър Юнайтед не се интересува от възможността да си върне Кристиано Роналдо. Преди няколко дни се появиха информации, че „червените дяволи“ подготвят доста изкушаващо предложение за суперзвездата на Ювентус, които обаче се оказаха неверни.

Бъдещето на Кристиано Роналдо се смята, че е несигурно, след като пандемията от коронавируса засегна сериозно финансите на италианските шампиони.

Нападателят вече е играл в Англия, Испания и Италия и се предполага, че може да иска да напусне Торино, за да опита ново предизвикателство преди края на кариерата си. ПСЖ и Манчестър Юнайтед са двата отбора, които бяха най-често замествани с името на португалеца.

Но според „Manchester Evening News“, ръководството на английския клуб е отхвърлило категорично слуховете за завръщането на Роналдо.

Носителят на пет „Златни топки“ беше привлечен в Ювентус, за да помогне на тима да спечели Шампионската лига. Ако „биаконерите“ спечелят трофея през този сезон, тогава може и да помислят за продажбата му, но засега той остава ключова част от състава на Андреа Пирло.